Nagelfix


New in

Transparent kavaj/kofta från Nicole, 250:-
Oversize linne från Bikbok, 79:-
Grå skön mysiströja från hm, 149:-
 

swagswagswag

Har 0 saker att blogga om. Så ni vet. Återkommer!

Wait for the boy who would do anything to be your everything


tolvan

 
HEEEEEEEEEJ, lite stel eller? Ganska obekväm framför kameran. Föredrar att vara bakom.
Upp och iväg på fotbollsträning nu iallafall, därav jag bjuder på bilden. Puss

söta, mycket söta. reb<3


Kevin Murphy

Igårkväll var jag på en Kevin Murphy föreläsning skulle jag vilja kalla det. Det var delvis intressant, för frisörer är det nog himla kul eftersom dom förstår allt! Förstod inte allt vad de snackade om när de pratade färger och nyanser och sådant men det var kul att få lite tips och sådant och få höra lite om produkter. Riktigt kul!

kajal i globlinjen

Igår jobbade vi med kajal i globlinjen, dvs att du målar med en svart kajal och sedan suddar istället för att använda svart skugga. Självklart använder vi svart skugga ovanpå för att fixera kajalen så den sitter. Det var rätt svårt men oj vad kul! Sedan fick vi välja en valfri färg på locket och detta blev resultatet som jag gjorde på Cecilia.

lördagens skoterutflykt


dance our tears away

 
 

Update

 
 
I fredags bar jag min kära spike bh, efter skolan så mötte jag upp oliver och alexander på stan och sedan rebecca och victor också. Vi gick och käkade på ronyas och for sedan och bowlade. Jag ägde, fast nä. 
 
I lördags hade jag en super dag med laget, körde massvis med skoter och har träningsvärk som attans i armen idag. Sedan blev jag bjuden på finmiddag av min fina. Jag klädde mig till och med i leggings! Stort va?
 
Nu har ni fått en liten update. Har massor med bilder att bjuda på senare idag. Men inte nu, nu ska jag gå och äta lunch. Puss

Fredag


cäroläjne

 
Ett stort och enormt grattis till min fina Caroline som fyller hela 19 år idag! 
Hoppas du får en maaaagisk dag snygging! ♥

to make myself proud

Inspirationsbild.
 
Idag när jag kom hem for jag på gymmet, jag joggade dit, sedan körde jag bröst, rumpa och lite bålstyrka. 
Ikväll är det fotbollsträning som gäller med knästyrka och även lite boll och mer styrka så träning blir det av denna dag.
Har planer för hela helgen och det känns super att jag inte sitter här på torsdagkväll och inte har någon aning om vad det ska bli av i helgen men nu är det fullspäckat schema och dessutom bara lugnt, ingen fest eller så och det känns bara skönt!

monday's


when the daylight comes, we'll be on our own

Jag sitter på skolan nu och väntar på att ha utvecklingssamtal 9.45-10.15 sedan ska jag hinna med bussen 11.15. Försöker plugga som ett as när jag har slutprov i matte imorgon! Klarar jag det blir det inge mera matte i hela mitt liv! Fyfan så skönt. Sedan är det en Engelska grej som måste göras och även en spa sak om thailand som är ett grupparbete. Vet inte hur jag ska lägga upp allt för jag har inte riktigt tid egentligen.. Huvva! Måste fortsätta kämpa mig igenom detta. Kram på er och förlåt for the sucky update på senaste tiden. Har tagit bilder på måndagens och tisdagens outfit jag tänkte bjuda på senare idag. Men inte nu, nu får det duga med en gammal bild.
 
 

Mar. 20, 2013

Efter frukosten for jag ut och sprang, sedan åt jag en världsgod lunch! Efter det lite gym men blev bara mage gjort. Nu väntar jag på middag och sedan ikväll blir det att hejja på Modo!


in love with shoes

 
Jag bara vill ha... Och behöver! Behöver ett par nya vardagsskor och ett par lite finare som är stängd.
Har bara öppna och det kan ju bli lite kallt såhär nu på våren/vintern eller fad fan de nu är. Ge mig lite money eller ett par av dess (helst platådojjerna eller jc lita spike skorna) så får ni fanimej en bamsekyss! Typ en påskpresent eller något? ;)
 
 

xubi

Jag hade fördomar mot dom här, tänkte att de skulle vara jätteäckliga. Den var underbart god! 

Ni som inte har testat, testa! Finns på de flesta butiker och kostar kring ca 12 kr.


Intervallpass

 
Jag har varit superduktig nu. På idrotten har vi eget träningsschema och jag valde kondition såklart. Idag sprang jag intervaller och här har ni ett super intervallpass! Sprang inomhus på Nolia där ett varv är 200 m så blev väldigt lätt att köra passet.
 
Uppvärming:
200 m  gång
200 m jogg
 
Intervallpasset:
600 m x 8.
 
400 m i 70% löpkapacitet och ökning sista 200 i 80%.
Vila 1 min, upprepa 8 gånger. 
 
Nervarvning:
200 m lugn jogg.
200 m lugn gång. 
 
Sammanlagt: 5,6 km.

klassisk makeup

 
Klassisk makeup, eyeliner och röda läppar. Emma passar så bra i det!

with or without you

Har ett shoppingsug som bara den. Titta vilka skönheter..! Såååå fina. Åh, vill ha..♥

kalaskalas hela dagen

 
Bilder från dagen då jag har varit på kalas. Igår spenderade jag lite kvalitetstid med Linnea då vi gick och fikade på café station och pratade om allt mellan himmel och jord. Välbehövligt! Nyss ätit världens godaste middag som kära mor lagat och nu ska jag umgås med en fin vän. 

Musikfynd - covers

Michael Schulte – Knocking on Heavens Door
Javier Colon – A Drop In The Ocean
Boyce Avenue – I'll Be
Tiffany Alvord – She Will Be Loved (feat. Tiffany Alvord)
Cas Haley – No One
 
Typisk musik som jag lyssnar på. Covers, framförallt singersongwriters och akustiska. 

Fredag!

HEEEEEEEELG. Snart. Om 2 timmar. 
 

godnatt!


i dont know

Idag är inte min hjärna med på lektionerna så jag tror jag slutar nu istället för sen. Vad tänker jag på egentligen? Jag vet inte ens själv. 
 

Music Mania

På Engelskan jobbar vi med musik just nu, riktigt kul, vi ska analysera osv och jag har valt Marron 5 - She will be loved, världens finaste låt.
 
 

i still look for your face in the crowd, oh if you could see me now.

 
Inte dagens. Kommer hem sent ikväll så därför är detta ett tidsinställt inlägg, slutar för dagen nu men ska sa en modeshow på skolan och luncha med flickorna innan det blir fika på stan. Ikväll ska jag till midgård och se på ettornas projekt. De ska uppträda och massor med tjosan, blir nog bra! 

Funny your the broken one but i'm the only one who needed saving

r-helmersson:

 
 

Ellenpellen

 
 
I lördagskväll for jag spontant till Ellen och spenderade välbehövlig kvalitetstid med hon! Fanns inte många fina bilder. Denna var väl den som var mest okej..
Gjorde en superdunderfrulle på söndagsmorgon, sista frullen på lovet. Mumma!

måndagsångest?

 
Förlåt för att jag varit lite off med bloggningen! Det händer bara så mycket i mitt liv just nu. Idag kändes det jävligt jobbigt att ta sig upp ur sängen men oj så skönt att träffa alla mna solstrålar i klassen! Hade dessutom make-up på morgonen så slapp sminka mig hemma, skönt. Sitter på skolan och väntar på att klockan ska bli fyra, då har jag tid hos läkaren och jag hoppas vi kan hitta felet på mina jävla fossingar.. 

say my name?

Vi har alla ärr, vi har alla hemligheter, vi har alla fel, vi är alla mänskliga. Vi alla gör misstag.
Nu ska jag sätta mig med kvällens bästa vän, gitarren och klinka litegrann och sjunga lite. 

Bygdsiljum 2

Dagens inlägg har varit tidsinställda eftersom jag varit i backen idag och nu längtar jag efter en varm dusch så ska slänga in mig i duschen och sedan har jag köpt karra att snaska på ikväll. Kanske man ska orka dra sig till gymmet också? Får se.
Har inte mycket mer att säga utan här får ni bilder istället;
 

olivia genom tiderna

Sjukt hur olika man sett ut, de flesta bilder är inom ett-två år, några äldra..Time goes fast!
 

Atkins

 
I veckan köpte jag hem 3 st Atkins advantage bars! Suuuupergoda och perfekt att ha efter träning då de innehåller så mycket protein som de gör. Jag köpte 3 för 2 på Ica gourmet, ordinarie pris är 20 :- styck. Prisvärda för dom är väldigt mättande! Perfekt mellanmål också. Finns flera olika varianter, proteinbar, energybar osv.

so young, so high

Oh my, tror vinden vänder? Lär mig dag för dag, mer och mer att uppskatta det jag har. 
Gör det ni också så kommer ni må bättre. Godnatt!

oatmeal and pancakes

Dagens frukost; kokoshavregryn med russin, yoghurt, linfrön, blåbär och solrosfrön! Sen när jag endå var igång gjorde jag lite nyttiga pancakes, gjorde 3 portioner men blev fyra för mig så åt en portion till lunch sen har jag 3 portioner till veckan som mellis eller lunch nångång!
 

produktiv tjej

Shit vad duktig jag varit idag! Ni som känner mig vet att jag sällan har stökigt på mitt rum. Imorse när jag vaknade var det verkligen katastrofalt. Jag rensade till och med hela garderoben och diverse, blev av med massvis med onödiga plagg osv, skönt! Behöver fortfarande fixa fotoväggen samt smyckestavlorna men det får vänta! Visst har jag varit duktig?

EFTERLYSER

 
Jag saknar min snowboard, så om någon har sett denna, snälla kontakta mig!

torsdag

Såhär illa tilltygad är min kind idag, röd å jävlig. Svider! Men duktigt nog har jag lyckats sminka över det bra som ni ser på bilderna nedan. Fördel med att gå make-up linje! Idag har jag varit på möte om memories! Jag säljer biljetter så bara att höra av sig om ni vill köpa på 0706664454. Förlåt för dålig bloggning!
 

stay positive

 
Birdy – People Help The People
 

Bygdsiljum


Saknade vän, saknade sommar


ROMWE

V-shaped Neck Bat-wing Sleeve Black JumperStarry Night LeggingsOff Shoulder Red Pullover
Cut-out Lace Ankle Leggings
 
Två stycken outfits från www.romwe.com som jag verkligen inte skulle tacka nej till. Dom har såååå mycket fina kläder och speciellt leggings så söker ni efter lite mer speciella leggings så rekommenderar jag att kika in där!
 

tumblrinspiration

 
 

skoterdag

Dessa bilder visar diket jag körde ner i när jag körde ca 70 km/h, flög över styret och fick ont i ryggen och foten.
Som tur var kom Felix och hjälpte mig och efter 1 timme var jag lös.
 
 
Här körde både jag och felix fast påväg till robban och felix ramlade baklänges i vattenpölen innan den här bilden
togs, kanske de roligaste jag sett på länge!
 
 
Här kom det ett jävla hål när jag var påväg hem, helt ensam, ringde Carl sen dog min mobil och som tur var kom
han och hjälpte mig, det tog ett bra tag och jag var hemma 17.15 från denna jävliga dag där inget var med mig.
Hade tänkt träna ikväll men min kropp tillåter inte det för tillfället så får se om det blir lite late night gym senare ikväll. Annars ska jag ligga i sängen och ta det lugnt framför någon film. Hoppas eran första dag på lovet var bättre än mig! (För er som har lov.. hihi)

Svar på tal

Anonym Om:
Vad heter appen som du har när du springer osv? :9
 

Svar: 

Den heter Endomondo och finns att ladda hem på app-store, superbra!
Du kan använda den till slalom, längdskidor, promenad, jogging, dans, massvis med saker, 
tycker om denna betydligt bättre än runkeeper, den har även en hemsida. www.endomondo.com

förvirrade tankar med blandade känslor


fredagsbilder

 
Första bilden är jag och Cajsa, dör lite av skratt när jag ser den. Söta rara flicka!
Andra bilden är snodd från Pami och tredje bilden snodd av rebecka från i fredags på hårlektionen.

So what I got braces?

Denna tandställning.. Kan du bara försvinna ur mitt liv? Jag kan inte le på bilder och inte skratta på dom heller. Det kunde jag i och för sig inte heller innan för tänderna va sne och såg förjävliga ut men nu är jag less..


all the little lights

Igårkväll var jag barnvakt åt mina tre små söta kusinflickor! For och hängde lite hos Marcus och Camilla och fick äta en sjukt god efterrätt innan jag for till Carro och Ante me småtjejerna, där sågs de på hotel transylvanien medan jag själv fick vagga minstingen, en tjurig 7 månadersbäbis som inte ville sova men till slut somnade hon och då fann jag även de två äldre barnen i soffan slumrandes så det var lugnt. Tog sedan bussen 22.30 till sikeå där jag fick hämtning för kassa jag inte såg att bussen åkte in i robban och sedan for jag på fest hos sasse där, mycket trevligt, mycket skratt. Kom hem för ett tag sen och ska gå ner och se om jag hittar något att äta! 

off in the night

Just nu känns allt bara åt helvete om jag får uttrycka mig så? Tung förlust i dm finalen så blev silver för åkullsjöns del. Ikväll har jag tagit på mig att vara barnvakt åt mina småkusiner samt lillebror så jag får väl mysa med dom framför mello och trycka gotta som fasen och sedan ta nya tag imorgon på träningen. Futsalsäsongen är över och nu börjas försäsongen innan sommaren! 
 
Bild 1: Från igår när jag myste med Ellen och hennes systerson och systerdotter.
Bild 2: Från veckan när jag var och fikade på café station med brudar från klassen.

ge mig sommar..


DM-slutspel!

 
Då var dagen här! Dagen då DM-slutspelet avgörs, 12.40 spelar vi semifinal mot Mariehem. Andra semifinalen går mellan UIK och Byske och vinnarna i de matcherna spelar final 15.20 och vinnaren där är distriksmästare, bäst i västerbotten med andra ord. Jag hoppas alla som orkar pallrar sig till Jenningshallen och hejjar fram åkullsjön! Nervis som tusan också... Bara att tagga! 
 
 

WWW.OLIVIAHER.TUMBLR.COM

Glöm inte att jag har en tumblr som ständigt uppdateras med nya bilder och inspiration! Klicka på bilden för att komma till den.
 

girl put your records on

Tänkte att jag kunde bjuda på lite kategoriserad musik från min sida;
 
Party:
Pitbull featuring Christina Aguilera – Feel This Moment
Waterfall – Angel Eyes - David May Edit
Daryela – Lose Control - Radio Edit
 
 
Finmusik:
Jon McLaughlin – Beautiful Disaster
Coffey Anderson – All Ye - Acoustic
The Script – Six Degrees Of Separation
 
 
Tyngre musik:
Fronda – Underbar
Allyawan – Oföränderlig
Kartellen – Ställ dig upp
 
Gråtlåtar:
Tiffany Alvord – She Will Be Loved (feat. Tiffany Alvord)
Tinie Tempah – Love Suicide - feat. Ester Dean
Michael Schulte – You Said You'd Grow Old With Me
 
 
Skönmusik:
Thriving Ivory – Where We Belong
B.o.B – Ghost In The Machine
State Of Drama – Falling
 
Singersongwriter:
Boyce Avenue – Forever
Boyce Avenue – With Arms Wide Open
Chris Rene – Rockin' With You
 
 
olivias
turn it up
turn it down
 
 
 
 

Veckans babe

 
Denna vecka utsågs ingen mindre än bygdeås egna Caroline Persson!
Hon är en glad, ambitiös, positiv och glad tjej som ingen vill gå miste om, MEN hands off boys and girls för hon är inte ute på marknaden! Inte singel med andra ord. Men duger gott och väl som ögongodis för oss alla endå och detta är någon man ska umgås med för att lyxa till vardagen lite! Hon har också blogg som ni kan följa som ni hittar HÄR.

fredagens

 
Lite annorlunda stuk på mig idag. platåskor till skjorta och uppvikt mössa samt nya jackan! De tyckte mina klasskompisar var midgårdstil men det gör mig ingenting. Hemma nu och har massvis att göra! Packa upp och packa ner andra saker i fotbollsväskan, städa ska jag göra och även hinna med att nöta lite gitarr och sång tänkte jag innan jag hoppar på bussen som Ellen kommer med och sedan far vi till flarken och är barnvakt åt hennes systerbarn! Himla mysig fredag och lär inte uppdatera så juste, de är en till sak jag ska hinna med också.. Fixa lite tidsinställda inlägg tills imorgon! Puss så länge.

Fina flickor jobbar flitigt, det gör inte jag dock..


nytt

 
I veckan strosade jag runt litegrann på stan! Fick med mig en jacka, eyeliner och ett armband hem.
Visar jackan lite mer senare idag när jag har på mig den eftersom det inte är lätt att få en rättvis bild annars!

RSS 2.0